Az EkonoConsult, s.r.o. társaság az adóügy, számvitel és a vállalatok pénzügyi irányítása terén nyújt szolgáltatásokat. Teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk a cégalapítástól kezdve, a könyvelésen keresztül, egész az adó-optimalizálásig és pénzügyi tanácsadásig. A nyújtott szolgáltatások mindig testre szabottak, az ügyfél egyedi kívánságainak megfelelően.  

Ismereteink és tapasztalataink szolgáltatásaink garanciáját jelentik.

Szolgáltatásaink garanciáját az ügyvezetőnk ismeretei és tapasztalatai jelentik. A társaság ügyvezetője a Kassai Műszaki Egyetemen, a Pénzügyek, bankügyek és befektetések szakon végezte tanulmányait. Azóta is a számvitel terén tevékenykedik. „A könyvelők szakmai tanúsítványa az SZK-ban” projekten belül megszerezte a 2.-fokú – mérlegképes könyvelő tanúsítványt. A tanúsítvánnyal rendelkező szlovákiai könyvelők kamarájának tagja.

Célunk elsősorban ügyfeleink elégedettsége, és hosszú távú együttműködés ügyfeleinkkel. Örömmel alkalmazkodunk az Önök kívánságaihoz és szokásaihoz a vállalati pénzügyek aktuális jogrendje és irányvonala keretén belül.

 
EkonoConsult, s.r.o., Komenského 688/7, 079 01 Veľké Kapušany, Tel.: +421 918 69 53 73, e-mail: office@ekonoconsult.eu
design marek.vach | code vjcom & joomla